Login Începe

întrebări frecvente

Membership

Cât costă un abonament?

Prețul abonamentului depinde de numărul de copii și de perioada de abonament. Prețurile încep de la 125 RON pentru 1 copil, 221 RON pentru 2 copii și 297 RON pentru 3 copii.

Câte jucării o să primesc în fiecare lună?

Fiecare pachet conține 3 jucarii per copil. Dacă alegeți opțiunea Deluxe, fiecare pachet va avea 5 jucării per copil. Singura diferență dintre un pachet de bază și un pachet de lux este numărul de jucării.

Cum îmi pot anula abonamentul?

Îți poți anula abonamentul oricând trimițându-ne un mesaj sau administrându-l în contul tău.

Calitatea de membru se reînnoiește automat?

Toate abonamentele se reînnoiesc automat, dacă nu sunt anulate. Puteți anula oricând și nu veți fi taxat din nou.

Jucării

Sunt jucăriile noi?

Nu, Toys Club este un concept de închiriere de jucării ecologic. Când jucăriile sunt returnate dintr-o altă familie, acestea sunt curățate profesional și gata pentru a fi trimise în alte gospodării.

Cum curățați jucăriile?

Dezinfectant fără clor Clear, Igienol. Ideal pentru dezinfectarea jucăriilor copiilor și a locurilor de joacă. Distruge 99,99% din bacterii, virusuri și fungi.
Aprobat de Ministerul Sănătății Nr. Aviz 3453BIO/02/12.24

Ce jucării voi primi?

Specialiștii noștri aleg jucării potrivite vârstei și potrivite stadiului de dezvoltare al copilului dumneavoastră. Majoritatea jucăriilor noastre sunt din lemn. În afară de câteva excepții, jucăriile noastre nu au baterii. Faceți clic aici pentru a vedea câteva mostre. După ce vă înscrieți, vă vom trimite un formular pentru a înregistra preferințele privind jucăriile pentru copilul dvs., puteți folosi formularul și pentru a solicita anumite jucării.

Ce se întâmplă dacă copilul meu nu este interesat de jucării?

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta cu sfaturi utile, în descoperirea interesului copilului tău.

Taxați pentru jucăriile stricate?

Jucăriile din colecția noastră sunt foarte rezistente. Nu percepem o taxă de înlocuire pentru uzura normală. Cu toate acestea, percepem o taxă de înlocuire pentru jucăriile care sunt deteriorate prin desen, daune cauzate de apă sau orice alte daune cauzate de utilizarea greșită a jucăriei.

Ce se întâmplă dacă pierd o piesă sau o jucărie?

Pentru piesele pierdute, percepem o mică taxă de înlocuire, care variază de obicei între 5 și 40 RON. Odată cu jucăriile, veți primi o listă de piese cu toate valorile de înlocuire.

Ce mărci de jucării aveți?

Procurăm doar jucării de la producători care respectă cele mai înalte standarde de siguranță: Abel, Djeco, Elou, Fat Brain Toys, Genius Montesorri, Grapat, Green Toys, Grimm's, Hape, Indigo Jamm, Janod, Kid O, Kinderfeets, Le Toy Van, Lubulona, ​​Magna-Tiles, Melissa & Doug, MOLUK, Olli Ella, Petit Collage, PlanToys, Scratch, SmartGames, SmartMax, SumBlox, The Freckled Frog, The Little Coach House, The Manhattan Toy Company, TIKIRI, Twickto, Waytoplay, Wee Gallery , Wobbel și Yvolution,

Plata

Oferiți rambursări?

Odată ce un membru a fost reînnoit, nu putem procesa nicio rambursare. Dacă plecați în vacanță, vă vom întrerupe abonamentul și vom salva lunile neutilizate.

Plata este lunara?

La fiecare 4 săptămâni vom ridica și vom livra o nouă pungă de jucării. Pentru plată, aveți opțiunea de a plăti 4 săptămâni sau de a plăti anticipat timp de 12, 24 sau 48 de săptămâni și de a economisi din taxa de membru. Toate abonamentele se reînnoiesc automat, dacă nu sunt anulate.

Livrarea

Există o taxă de livrare?

Nu; oferim livrare gratuita.

Când mă pot aștepta la prima mea livrare?

În efortul de a ne reduce deșeurile, ne-am grupat livrările pe zone. Livrăm în majoritatea zonelor de 2-3 ori pe săptămână și vă puteți aștepta la prima livrare în 1-3 zile de la înscriere. Vă vom trimite toate detaliile după ce v-ați înscris.

Cadouri

Cum pot face cadou un abonament?

Faceți clic aici pentru a comanda un abonament cadou.

Cum funcționează abonamentul cadou?

Tu alegi pentru câti copii si pentru câte luni vrei sa faci cadou. Vă vom contacta pentru a discuta detaliile la primirea comenzii dumneavoastră. Putem livra primapachetul fie către dumneavoastră, fie către destinatar. De asemenea, vă putem trimite prin e-mail un voucher cadou.

Abonamentul cadou se reînnoiește automat?

Nu. Abonamentul cadou este o plată unică.
© 2024 KIDDOS Toys Club Romania LLC. All Rights Reserved Politica de confidențialitatePolitica CookiesTermenii serviciului
SC Kiddos Toys Club Romania SRL;
S.Social: Str. Avionului, nr. 3, bl. 5C, sc. 2, ap. 12, sector 1
CUI: 45739160
Reg. Com.: J40/4094/03.03.2022.
RO07 INGB 0000 9999 1231 2122 ING Bank
Adresa de livrare: Bucuresti, Sector 1, Str. Avionului, nr. 3, bl. 5C, sc.2, ap.12
Suntem aici!